http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Wednesday, January 25, 2012

jejaka para2 sakura

haluuu haluuu :*

hai comelll :)
comel kan ? pic hiasan penaik selera :)

ehem ,,,
Pada suatu hari . saya berjalan-jalan di sebuah shopping complex yang berhawa dingin .
dinginnya menusuk tulang belulang ku . sedang asyik berjalan , saya ternampak seseorang yang 
sedang asyik berposing maut didepan pokok para2 sakura disitu . saya agak kagum melihatnya 
yang berposing tanpa segan siluu . lantas ku ambil gambarnya menggunakan camera baru ku .

click
barangkali lembut . mungkin ??

saya gelie sebenarnya , tapi saya tahan saja :)
kemudian saya meneruskan pengembaraan didalam shopping complex yang sejuk itu .
sedang asyik berjalan2 , saya terjumpa pula buah hati zaman sekolah dulu . 
sedang sibuk barangkali mencari nafkah . lamaa ku usha2 dari jauh . namun saya tidak dihiraukannya .
*macam comel jee tengok adel nan yan bekerja . hehe
lantas ku  menyerbu si dia di kedai tempatnya bekerja itu . ingin saja saya bawak dia lari sebentar , namun ramai pelanggan pada masa itu . murah rezeqi namanya . 
kebetulan si lembut di pokok para2 sakura tadi lalu ,
dengan suka rela nak amikkan gambar kami . musykil juga pada mulanya , namun berkat keyakinan 
pada mukanya , saya relakan saja dia amek pic kami .


 click
yan chomell :)

nak bergambar dengan adel jugaa , tapi nampaknyaa bizi sangat melayan pelanggan .
takpeelaaa , lain kali sajalah .

then , jalannnn lagi . dan teruussss berjalan . saya terjumpa pula tukul besi seberat 2000 kg .
serta merta saya rasa nak angkat benda alah tu . entah ape motif pon saya tak tawu .
saat itu , ramay orang lalu lalang mula tercengang dengan kehebatan saya . mulaa lah saya buat muka bangga .
terdengar juga ada orang berbisik2 di belakang . "whoa , dia macam Mr.Muscle laa . kuatnyee !"

click
saya hanya mampu senyum bangga 
sedang asyik bergambar , baru saya sedar . jam dah pukul 6.15pm . tak solat asar lagi ni .
ishhh2 tya2 ~

"pehhh , lamee siyot gua berimaginasi dekat tepi tangge eskalator JJ ni !! "
phewwww .

dan dan jea jejaka para2 sakura tadi lalu lagi .
then volunteer nak amik pic aku sebelum pulang ke rumah . aku mula ragu , mungkinkah dia mengekoriku ?
owh , dia PCM (Pak Cik Miang) yang nak usha aku kee ? atau dia suka kamera aku ?
pelbagai persoalan dan juga banyak jawapan yang bermain di minda . ku tolaak semua ketepi dahulu dan 
benarkan dia ambil gambarku .


click
peace

dua minit lepas tuu , baru aku sedar . owh , rupanya aku datang ke JJ tadi dengan dia . 
patutlaa asik ikut akuu jea . heee . nami rupanya . sorry nami ;)

btw , nice movie ^_____^
moh kite tgk JOURNEY 3D reramai . The Rock berlakon . tuff gilee <3 aww aww . hee

okee , sampai sini sajaa . tata :*


12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. kak Tya , I saw you there :) In Popular :D

    ReplyDelete
  3. @azua : kadang2 sengall tu macam comell , hehe
    @haniss : owhh , tadi tuu ko yer ? napee tak tego0 . kecik haty :P

    ReplyDelete
  4. Haha , nami rupenye .. comel je kak umi tadi :) xoxo

    ReplyDelete
  5. @adel : bodek lettew . sy tak comel pon . haha
    sbek tak salah taep NAMI tuu , salah taep , lain maksudnye ;)

    ReplyDelete
  6. kak Tya , haha , takodd + segan na tgur :)

    ReplyDelete
  7. @adell : haishhh , gapo0 mu duk seru2 =.="
    tawuu lee ade adik comell <3 HAHA

    ReplyDelete
  8. admire ko laa nami oii . HAHA
    sukee lettew *wekkkkkk

    ReplyDelete
  9. hehe , adek comel ? zikri ? ups ! :P

    ReplyDelete