http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Saturday, November 5, 2011

flying kiss dari abg chipmunks :)

hello0 . 
entah apa-apa tajuk post ni =.=
ehem , selamat pagii . 
act. aku masih dlm m0od exam . sebab xm x habis lagii .
tggal lagi 2 paper , next week .
so0 , tak balik rayee laa , sebab subjek killer + 3 kredit next week taw =.=

.
.
aku belajar subjek patologi . baaaanyaaakkkkk sangat2 kena hafal taw.
nama2 penyakit ni . sampay rase mengong dah . padahal 1 kredit jea .
dan . dan . hanya dua soalan yang keluar .
belajar bagai nk gilerr . 
time xm bercampur sumee nama2 penyakit tu . memang choiiii ar !
lepas exam , aku rasa stress giller . lagi2 tengok budak2 len
sume dah mula packing2 barang nak balik raye .
.
.
.
perasaan aku mula menggelembuuuu ~ muka memey ketat  ar .
then kawan aku ajak pi time square .
time tu jugak aku pi tukar baju .
.
sepantas kilat dah sampai . cuti skola mmg tak stat lagii laa kan .
dan hari jumaat memang tak ramay orang . lebih2 lagii dalam pukul 12 tuuu .
.
.
.
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D


aku menjerit sekuat hatii .
naik bapee kali entah roller coster tuuuuu . 
then tengok balik pic2 kat cctv , memang comeyy sgt laa muke aku . 
orang len duk menjerit .aku senyumm jea . AHHAHAA . sukee giller kot .
.
.
then naik benda alah kat atas ni . best ! sape x penah try , try la .
make sure bawak plastik . coz dy putar korang mcm nk buat kueh jea .
.
.
.
semuaa game ktorang try . termasuk game kanak2 . sebab ta ramay orang ;)
satuu game jea tak main , memang choiiii ar DNA mixer tuu .
dy goncang korang sampay puas . HAHA .nasib baik aku pakay tudung .
kalo x , mmg aku try ar :P
.
.
p/s : aku masih normal  kan ?
.
.
.
meneruskan pengembaraan ke mid velly . 
aku ade jumpe 3 budak comelll !!!!!!!!
chipmunks XD




aku peluk2 . tumbuk2 Alvin ni . hewhew . sukeee taw . sbb comel + gebuu .
dia siap bagi flying kiss taw ;)
.
.
beberapa ketika kemudian, aku nampak dy cakap dengan kawan2 dia kat sblh tu .
n all of them indian  =.= uhhh ~
okee . finee . indian yang bg aku flying kiz td . klo dlm tu bangla pulak ??
memang choiii ar !!
.
.
.
tolong la chipmunk, jgn buat muka comel kalo ko bangla =.=
.
.
.
okee . my 1st tutti fruty .
.
.
pukul 10 lebey , sampay memang dah betul2 tak larat baruu ktorang balik .
berapa sen duet aku habis ta payah tanyee la .
okee , cepat laa hujung bulan . alaun masuk . semputt dah ni .
.
.
.
.
oke . wish me luck xm nty :*
study tya . study . lupakan sajee flying kiss abg chipmunks . 

8 comments:

  1. jum . kite pg jln same2 . hewhew ;)

    ReplyDelete
  2. tertipu dalam wajah kiut chipmunk..hehehehe.
    SElamat mengambil peperiksaan ...semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. hehe.. bertuah chipmunk tu kerna dapat dakapan mesra.

    Good luck!!

    ReplyDelete
  4. erk . untung laa banglaa tu =.=
    chipmunk hanya sekadar rupaa .
    uiss , tertipuu =.=

    ReplyDelete
  5. ummi, untunglaaaaaa. aku dari zaman sekolah ngidam nak pi times square T_T

    ReplyDelete
  6. qilaa , tapee . nanti kite pg same2 taw ;)

    ReplyDelete