http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Wednesday, November 23, 2011

bayangan semalam

haluu haluu :*

selamat mlm . beberapa saat lagi nak pagi dah ........... okee . dah pagii ~
morning , 
mulakan hari dengan senyuman ^___^
setelah beberapa lame terperap di rumah , at last dapat jugak aku keluar , tgk dunia luar ;)

thnx nami , nice day yaw !! clazmate aku  ,, a.k.a bakal radiografer .
kuikuikui ^____^

p/s : heleeeeee2 . bajet comell lettew . haha

seperti yang ko duga , memey nak letak pon pic ko dalam blog , biaq
feymess sikit romeo kita ni ^__^
nak kenall ?? klick here ---> romeo



pergi JJ , tgk immortal , pheuwwwwwwwwwwww ,
kepingin sgt nak tgk movie dah aku ni .
ehem , cerita ni okee laa , agak ngerii , thats y laa 18sx .
bab2 lucah kurang laa , yg ngeri2 tu banyak . hewhew
kalo x , mer0yan dah nami uhh . kahkahkah XD
ingat lps tu nak smbung lg 1 muvie , tapii dah lambat . ngomongnyaa , maghrib
laa baru sampy rumah . ayahnya menunggu nanti . waduhhhhh =.="

blame nami sbb lambat !!!!! ;) 


then ke DP , sebab aku teringin sgt2 nk makan a&w . yess , sgt2 teringin .
kalah orang mengidam tawu ??

tapii . tapii . tapii
x sesedap yang aku bayangkan . emm , dulu rasa sedap heaven lahhh a&w tu, 
kali ni biase2 jea . kenapa yea ??
dah tukar resepi kee ??
abe banglaa ke buat burger kat belakng tu ?? =.= haishh

ehem , maybe sebab duluu aku pergi dgn org lain kot :'( sobb sobb .

how much i miss it :') 





nasib baik dah petang , x sempat ke pantai  dataran 1 Malaysia .
nampak sgt aku rinduu kenangan maniss aku dulu2 kan . kan .
tya kembali mengumpul kembali memory2 lamaa .
sebelum aku balik KL , sajee  , imbau kisah2 silam ni .
lepas ni , entah bilaa lah nak balik dah . there's nothing left .

kenapaa susah sgt nk lupakn niiii ??
kenapa ??
kenapa ??
tolong bagii jawapan plezzz ~
wuwuwuwu :'(





damn !
cepat2 laa masa berlalu , then , i can be far , far away from 
this "historical" place . 
dengan harapan , lagi jauhh , lagi cepat aku dapat lupakan ,,
lagi kuat aku dapat bertahan ..



# historical place ! yeah , melawat melaka bereerti melawat malaysia .
moh laa kite ke melaka ;) hehe *tetibe promote melaka gituuuu ;) aww aww



hakikatnya aku masih hidup dalam bayangan semalam ~


dah laa . mlass nak layan feelin2 jiwang . parah nanti .

# hate this feeling !!




p/s : btw , thnx nami , nice day  (:   



fullstop


2 comments:

  1. immortals???uishh nak tgk!!org kepingin gile kot nak tgk >w<

    ReplyDelete