http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Saturday, August 27, 2011

i wont go home without u

hellow peeps <3
act da sampai melaka daa . Alhamdulillah ..
uhh , panjang sungguh perjalanan hidup aku hari ni . tapelaa . 
pengalaman . skang ni rasenye da brani daa klo soh pi jln masjid india uh sensorang . 
hehe ;) ramayy sgt org tadi . akuh nek pening memikirkan betapa banyak nya bakteria
di udara , betapa senangnya cross-infection boleh berlaku . chehh . mentang2
baru habis posting kat wad . emm, poyoo la dak tya neh =.="
oke . oke .
aryni posting sampai kul 10.30 jea act nye . pastu ade conference
ngn pegawai , sister2 kat wad uh . saaaampaiii pkul 12 .
siyez mo0d pagi td sangat2 lah baekk . hampir sume patient aku tegur . 
yelaa . nak balek melaka da . BOB yang kje bwk troli makanan tu pon aku
tegoo . betapa ramahnye aku =.="
*excited punye psl memikirkan nak balek ngn bo0 bo0 aku . hehe

balik bilek basuh baju . kms bilek . kms sgalenyeee . 
tiket bus pukul 7.30 act nyee .
tp xcited nye pasall . pukul 3 da ciap2 . da nak nek bus daa .
ujan , sejukkk . dlm haty da pikir dlm bus daa . sdp nye kalo
pat tdoo . ngn boo b0o . hahaha *ouch , bulan posee tya !!!
p/s : aku takdelah segatal yg korang pk okee !

sampai kat stesen U , lamee gilee aku tggu . nak sejam kot . 
ramaii org pandang pelik kat aku sbb ade la dekat 20 train ulang alik , tapi 
aku tak naik-naik jugak . hee ;)

KTM ar ni , wat hal . terkandas bo0 b0o aku . haish =.="
 so0 , terpakse tggu sekejap .
smpay agak2 da rimass asek kne pndg2 pelikk , akuh pon truskan perjalanan
ke masjid jamek seorang diri . agak takot laa gak .
almaklumlaa . akuh ni org melaka jea . tado0 ea lrt dekat melaka ;)

sampai sanee , org cm sardin daa . SOB *short of breath* laa jugak .
tak taw daa nk berhenti mane . then akuh tanye2 org , carik suraww .
malangnyee , akuh ta jumpe suraw . then 
aku decide pergi solat asar kat masjid jamek. (seorang diri)
cantekk sangat . ade cerminn besaq giler . best !! hehe ;)
tp . tp ramai sgt2 lelaki kliling masjid uh . takott . n da most indian laa .
keliru skejap , 'kat india ke aku ni' ..???

then pi bli makanan . nasib baek terjumpa restoran yg ade org melayu dlm tu .
kalo tak , sume indian , dlm kpale da pikir bau2 rempah yang kuat , menusuk hidung .
laluu ke nak makan nty buka ??

jln . jln . jln . dan terus berjalan .
then duduk dekat tangge , berkenalan ngn sorang kakak ni , dy ajar
jln2 kat situu . terima kasih kakaq , tp lupee nak tnye name . hee ;)

tak lama pastu naim pon sampaii . lari2 kitaorg nak nek lrt *tipu jea
dlm lrt ramaiiiiii sgt2 org . ade ke patut dak naim nk peluk pompuan lain dpn aku ?? =.="
haishhhh . cpt2 aku tarik beg dy , hahahaha :D so0 funny laa dear .

sampaii gak TBS sblm jam 7.30 . bus delayy , so sempat la pi solat duluuu .
owhh . terjumpa azualiza ariffin dengan zakirah berahim . hehe 

panjang betull jodoh . ><, exiteddd aww !!
btw , aku rasee cam kejap sangat sampai melaka .
alaaa , jaoh laa lagi . bawu best ! aahahahah ;)

i hope time can stop 4 a while ;)

*gambar sekadar hiasan 

btw , bersyukur laa pat balik beraye kat umah , kecian patient2 yang terpakse beraya
kat hospital . pity them .

sekiannn :D
credit to MR. b0o bo0 <3









5 comments:

  1. untunglaaa ade mr boo boo -.-

    ReplyDelete
  2. haha . ko pon adee kan. kan azua !!!! hee ;)

    ReplyDelete
  3. I also hope time can stop for a while ;)

    ReplyDelete
  4. hamboyyy . bahagia kau skang eh . haha . selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  5. naim : mmg time stop kjap tyme tuuh . hehe
    qila nisa : alaa , kdg2 jea gtl . hee slmat ary rayee gak ;)

    ReplyDelete