http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Sunday, July 15, 2012

superman is back :)

haluuu haluu :*

hey hey . akhirnya . ada juga kesempatan untuk menulis blog .
kesian blog aku ni . dianaktirikan . aww aww .
okay , semenjak dah sem baru ni,bilik aku dah pindah kat aras 6 Anjung Puteri taw .
sem lepas aras 1 . tahun ni , nek 5 anak tangga lagi . nasib bek ade lif :)
kat atas ni sejuk jea . angin kuad pulak tuu , baju cepad je kering .
yeahh ! suka gilee . hehe 
and scenary dia pon ohsem jugak ><,

pintu gerbang kuning tuu sempadan selangor - KL yea .
so0 , aku boleh ada pada 2 tempat dalam 1 mase . hohoho 
tapi kalau duk kat Anjung Puteri ni , bising gilee lah . sebab kat Federal Highway kan .
memalam pon bunyi kereta lagi . sampai ke pagi . tak pernah sunyi :(


then , dari jauh boleh nampak LRT lalu lalang . bising gak . 
tapi kat melaka tak dapat laa nak tengok camni . hehe

 yang paling best , boleh nampak KLCC and KL tower laa *jerebu sikit 
hehhee . ekau hado0 ? =.="

macam best kan . nanti next tyme aku tunjuk pic bilik pulak yep :)
.
.
.
 then , tadi berlangsungnya sukaneka . iaitu aktiviti tahunan kolej kami . 
tahun 2 yang handle . rasanya okay je laa . tapi ade sikit kucar kacir . takpelah .
yang baik jadikan pedoman, yang buruk2 tu , jadikan pengajaran :)

dan of coz group aku menang lagi >,< .
yeahh ! mentee cik Aida terbaik lah . comey pulop tu .

tempat : Taman Tasik Perdana 
tema : superhero 


cuba teka aku yang mane ??
p/s : yang berspender ketat uh . hoho . lol :P
popo maskot . comell tak ? hoho


okay2 , cer teka sapa yang datang taman tu harini ??
.
.
KIMBUM kah ??
.
.
tetttt ,  salah !
.
.
kebetulan Raja Nazrin , raja muda Perak datang taman tu harini . so0, beliau melintasi 
kawasan kami , dikesempatan itu, kami pon bergambar bersama :)

owh yeah !!! sume duk serbu dia . excited kemain . 
btw, aku enjoy harini , sebab group aku menang . hoho
GO SUPERMAN GO !!

tahniah jugak kepada group yang tak bernasib baik sebab main kotor , terutama group BOBOI BOY .
lol :D
tak lupa kepada group Batman , Ironman , dan BEN 10 . hoho


last dari aku ,


aku adalah hero antara semua hero2 ni . hoho

k bye !

*tahniah kepada kawan2 yang berjaya dapat U yang best2 dan course yang  best2 untuk sambung degree !
bangga dengan korang ! congrates ><,


2 comments:

  1. cantik spender. nak pinjam satu . hahaha

    ReplyDelete
  2. pinajm 5 pon bole kajol . hohohoohh :P

    ReplyDelete