http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Sunday, September 11, 2011

IF~~

hye peeps ;)
its sunday laaa dear !!
whaoaaa . bestnyeee . kalo laa boleh , nk dua kali hari ahad dlm seminggu .
bolehh x ?? perhapss =.="
mood = chill . chill jea
suhu = best . nyaman . tdo best gilaa ni
okee . dari pagi td on9 jea . buat assgment .
scenary dlm bilik = sejukk . dinginnn *serious best gilaa :)
bilik kat sini lebey kurang mcm ni laa :P
*kikikiki :D 

sepanjang hary ni , aku just duk kat meja study ,, bukak tingkap luas2 .
bestt taw .

im just looking through da window ;)
+
berangan sekejup :)

aku bayangkan kalaulah bilik aku , depan pantai ...
bukak2 tingkap jea , nmpk lautt .


memang x duk bilik laa nampaknye . bila petang jea lari2 versi comel
kat tepi pantaii .
lepass tu , terjumpa pulak my Mr. b0o b0o .
kikikiki :P


wahh , bahagia kan hidup mcm tu ....

*boleh jalan2 ngn yaya n shezy gak kat pantai :)

perhaps ~

kalaulaaa aku kayee nanti da besar , nak buat rumah tepi pantai .
boleh swimming stiap harii .
nak dating un romantik :)

kan . kan ...
so0 , kenelaa study betul2 kalau nk success kan . 


perhaps :|

kalaulaa dapat tgk sunset stiap petang kat tepii  pantaii ~

perhaps~

*indahnya ciptaan tuhan :)












1 comment:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete