http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Saturday, March 8, 2014

& you

haluu haluuu there :*

Dah berabad tak bukak blog sebab terlalu busy . busy ? hurmm 
sedar tak sedar dah bulan 3 dah . bulan 3 tahun 2014 kauuu .
last aku jenguk blog tahun 2013 , bulan berapa tak ingat dah . 
im just sitting here in my boring room at PPUM, alone .
maybe weekend terakhir aku kat PPUM as student.
 aku bukak meteor's instrument , 
and im feeling blue rite now .

babe , idk what happens to me :'(
maybe music ni bagi effect pada mood aku jugak sekarang ni .
betapa pantasnya masa berlalu . everythings gonna change. u and me . and us .
i know that im doing wrong . 
but im still choose the wrong way . 
i just wanna appologize to them that i might doing wrong and hurt a lot,
and of course to u, and u , and u .
aku tak tau kenapa aku kena luka kan hati kau , kau dan kau .
aku tahu hidup ni karma , sebab aku pon akan rasa mcam tu jugak .
tapi aku still pilih jalan yang salah ni . i just dont know why :(
please maafkan aku . 


btw next week aku dah exam , final .
akhir bulan mac ni ke terengganu pula aku .
saja pergi jauh . jauh dari kawan baik , jauh dari keluarga, jauh dari kekasih ,
moga dapat dekatkan diri dengan Tuhan mungkin . hurmm
banyak benda yang aku kena belajar lagi .
banyak benda yang aku kena buat . 
just bila aku terfikirkan orang2 yang aku lukai, aku rasa tak sedap .
so aku harap , ada antara orang2 yang aku lukakan hatinya , 
yang aku hiris hatinya ,
yang aku robekkan jantungnya, 
kalau ada yang baca , just please forgive me . 
i just dont know why . semua ni berlaku cepat sangat . 
maybe dunia akhir zaman, rasa semuanya pantas berlalu .

and i dont know why im doing all these . 
just forgive me .








1 comment: