http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Tuesday, April 12, 2011

admirer ?? best kee ??

hellow . ptg2 tengah syok2 makan ice cream , teringat zaman skull dulu2 .
aku nak tules pasal adek admire . okee . sape admire aku ,, angkat kening !!! 

fusho0 . baby2 lagi da pandai ea .
oke . nampaknye sorang je admire aku ptg ni . 

takpe . takpe . tya tak keysah . dulu kalau skull , adek2 junior ni , mesti nak admire akk2 senior .
*ni kat skull pompuan besenye .
kdg2 smpai rimass akk2 ni . tol x ??HEHE *berdasarkan pengalaman
mane taknye . asek diperhatikan je . time perhimpunan . kat dewan makan .
kat kantin . kat dorm . kadang2 sampai nak pergi toilet pon kene perhati . takod x ?? HAHA 
okee . takpee . sbb kanak2 mmg tak matured lagi . ape slhnye nak perhatikan akk2 nie .
konon2 nk jadikan contoh laa bile besaq nanti . peh-liss
akk2 nie plk , kne laa jage haty adek2 ni . kalau x , 'kilang coklat' terbakar laa nty .HAHA *gelak kejam
okee . apa plk klebihan ada adk admire ?? woww . bab nie yg bestt nie ;)
mcm2 ko akan dapat . coklat . tedy bear . bile ade apa2 dedication plk , sumee ko akan dapat .
senang citee , kau ta payah laa nak risaw pasal makan kau . sume nye 'disapport' . haha
bile time bezday plak , hadiah tak payah ckp laa , tak muat kot locker nak simpan .
 sampai tompang loker kwn .
ade sorang clazmate aku nie , lagilaa . stiap minggu , dy akan dapat 1 paper bag . 
dlm tuh tak payah ckp laa ade ape . mcm2 owhh . sbulan ade kot rm100 adek admire dy
blanje ntok clazmate aku tu . kalo stahon ?? pandai2 laa kire sndiri .
mase akhir taon , nak abes skull tu . clzmate aku tu dapat sebuah hand phone sony ape nth .
*bayangkan . betapa syggnye budak junior tuh kat senior dy .
haishh =.=" tak paham laaaa . takpelaa , duet mak apak budak uh jugak . bukan duet kao tya !!
.
.
 okee . kat sini aku nak ckp . maybe seseorang tu mempunyai sex appeal yg tinggi pada
mata seseorang yg lain , sampai sanggup lakukan apa sahaja demi org tersayg . 
yelaa . kalo da sygg . lautan api ponn sanggup di redah kan . kan .
.
.
.
fenomena yg aku nmpk ni kat skull aku sbb sume gurls . kalo skull cmporr cmne plak yea ?
tade pengalaman laa . sorry
emm,  ingatkan time2 skull jea rs cmneh . tp ble da abes skull pon adee jea lg . siyezz tak sangke .
stiap hary ade2 je yg aku dapat . smlm aku dapat kek . 2slice cake n 2 cup cake .
smlm punye smlm , aku pat t shirt adidas . 
smlm pnye smlm lagi , aku pat tomyam . *yummy , sedapp !!
lagi punyeeee smlm , aku pat coklat cadbury , 
lagi . lagi dan lagii . perlu kee aku sebott ?? tak yah laa . ehem ,ary nie nth ape aku dapat . hehe
 kadang2 seronokk pat camnii .
tp nty mesty rase terhutang budi kan . 
ape2 pon , aku nk ckp thnx 4 evrythng laa . jasamu ku kenang sampayy aku kawen laa .
ahaks =)  
jadi , sape2 yg rase bnyk duett , tak taw mne nk melaborr ,
jom arr admire dak tya gatal nie .
sementare aku ngh free , nak tggu mane2 tawaran nie . insya-Allah aku layann !!
bhahahhaha . pasan arr kao tya . peh-liss






p/s : sorry kepada sesape yg terasa . juz nak penuhkan mase lapang sambil mkn ice cream ;)










6 comments:

  1. perghhh,da abes skola pon hormone gatal masih aktif dirembeskan.kahkah

    ReplyDelete
  2. HAHA , ak nk besare , tp maseh ade yg nak . nak wt cmno ??
    hehe *pasan

    ReplyDelete
  3. dasar bapok gatal.hahaha. top ko tya^^ habeskan jek duet dorg

    ReplyDelete
  4. haha , bong .. kdg2 gtl x slhh lew ..
    aww aww

    ReplyDelete