http://matcuoi.com hye there . im tyaa chan :* i just can't take my eyes off you ;) Love YOU !

Wednesday, March 30, 2011

hampehh =.="

hellow . makcik , i mmg suke asam ikan pari la =)
uh , ni mmg faveret akuh . 
smenjak aku kje at kpm ni . stiap ary ak mkn asam ikan pari ni .
klo takde lauk ni baru akuh mkn lauk len.
*muke gedik2 xcited ble ada lauk ikan pari ;)

tp . satu hari ni , makcik tu bikin gua maluu la bro !
mse dlm perjalanan ak nak gi kedai makcik uh ,,
dari jauh makcik uh da sengih2 kat akuh . 
blom sampai lagi depan kedai tu ,,

makcik tu : jah . ohh jah . nasi sparoh 1 . *ckp kat mkck jah yg duk kat blkng uh
aku          : senyum2 gatal + wat muke chomell . *peh-liss
makcik tu :dik sini dik . ikan pari ade !!! *muke xcited telebey dgn suarenye yg x brape nak perlahan

adela beberape org bro kat dpn kedai tuh pandg2 jea kat akuh yg maseh On The Way nie.
akuh wat2 cool jelaaa .
bro2 tuh , senyum2 . 
"amboii , budak uh tak sampai lg da taw dia nak order pe ?? "
hebat laa makcik !!! hahahhaha
uhhh , ak senyumm je laaa . 
akuh ni ade rupe ikan pari ke ??
owhh no!!!!!

boleh berlakon cite pirate laa cmneh !!

fuhhhh ,, naseb bek laa aku bukan student di situu . 
jgn sampai ak dapat gelaran ikan pari da laa . euwww .
adela pulak sorang makcik ni asekk laa panggil aku anak dare jea .
pantang nmpak aku lalu .
macam laa student yg len uhh takde dare o_0
tp disebabkan nak jage haty , dgn senyuman yg x brape nak maness , ak =) jeee .

p/s : akuh famess aww at kpm *peh-liss disebabkan aku laa pling junior kat cini .
yeahhh . akuh suke jd adek  V('_') peace



btw , makcik , sorry laaa . i tak order ikan pari arini . i merajokk la psl smlm . kui3

8 comments:

  1. keje kat kpm?kpm tu ape,,keje ape??best ah.femes.haha

    ReplyDelete
  2. eh, boleh laa kau belakon cite pirate tuu. ahaha!

    ReplyDelete
  3. haha , ak mmg plakon pon.
    btw , qila nisa . Kolej Pro. Mara .
    weee . shhhhh !!! rahsie =)

    ReplyDelete
  4. kepala bana kaoooo laaa ikan pari. wah tya the ikan parii ^.^

    ReplyDelete
  5. haha , ikan parii sedap di makan .
    mungkin sedap di pelokk jugee !! bhhahahahahha=)

    ReplyDelete
  6. kak ummi ikan pari..bhahahhaha

    ReplyDelete
  7. ellow . i tadelaa pari sgt !! heee
    ikan pari yg suke i , nak wtcmne =.="
    heee

    ReplyDelete